Acasa Despre noi Servicii Sicrie Transport / Repatrieri Aranjamente florale Pentru clienti
 
 
non stop

TEL: 0040 254 212 864
0722 817 178 / 0735 174 760

Adresa (harta):

DEVA - Jud. Hunedoara
Str. M. Eminescu, Nr. 40-42

 

PENTRU CLIENTI

      Ce aveti de facut atunci cand va confruntati cu un deces:

- Sunati medicul de familie, sau serviciul de urgenta 112, si cereti constatarea decesului.  Dupa 24 de ore din momentul decesului veti obtine acest certificat.
           In cazul in care cadavrul a fost gasit, moartea a survenit in urma unui accident sau ca urmare a unor acte de violenta anuntati de urgenta si politia.
           In acest caz nu atingeti si nu mutati obiectele sau cadavrul pana la sosirea autoritatilor.
- Apelati la un medic legist sau la personal sanitar avizat pentru imbalsamarea decedatului. Asigurati-va ca aveti si certificatul de imbalsamare. Conform legislatiei in vigoare imbalsamarea este obligatorie.
- Cu aceste 2 certificate si cu buletin identitate decedat, certificat nastere, certificat casatorie si buletin declarant se merge la primaria localitatii in care a survenit decesul pentru obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare. In cazul in care decesul a survenit inainte de implinirea varstei de 60 de ani in cazul barbatilor este necesar si livretul militar. Daca din momentul decesului si pana la declararea lui au trecut mai mult de 3 zile aveti nevoie si de un aviz al procuraturii. Acest aviz va este necesar si in caz de accident, moarte prin violenta sau in cazul gasirii unei persoane decedate.

Cu certificatul de deces, adeverinta de inhumare, certificatul de imbalsamare si buletinul declarantului mergeti la Directia de Sanatate  Publica si obtineti autorizatia de depunere la capela, la crematoriu sau pentru transport.

In cazul în care doriţi să aflaţi preţurile practicate pentru serviciile afişate pe site, vă rugăm să ne adresaţi solicitările dumneavoastră, la adresa firmei sau la telefon:  0040 254 212 864 / 0722 817 178 / 0735 174 760

Vă mulţumim pentru înţelegere.

 
 

 Servicii funerare • Pompe funebre • Servicii funerare Deva • Pompe funebre Deva